Fem servir galetes pròpies i de tercers per millorar la teva experiència de navegació i oferir continguts i publicitat rellevants per a tu. Consulta la nostra actualitzada política de galetes.
Kids&Us Hospitalet

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Mireia

  Mireia

  Sóc la Mireia, la directora de Kids&Us Hospitalet i Kids&Us Hospitalet T&T. He treballat a Kids&Us Granollers des de 2011; primer com a professora, després com a coordinadora i, finalment, com a directora. Sóc sociòloga i geògrafa de formació, però la meva feina sempre ha estat lligada a l’educació dels més joves. Anteriorment he treballat en associacions juvenils i escoles, així com realitzant tasques d’investigació i avaluació educativa. Aprofito per donar-vos la benvinguda al nou curs 2019-20 i us agraeixo la confiança dipositada en nosaltres.

 • Júlia

  Júlia

  “Hola, em dic Júlia. He estudiat el grau de direcció de cinema. Quan tenia 15 anys els meus pares em van oferir la possiblitat de passar 3 mesos a Irlanda amb una família local. Des de llavors, em vaig enamorar de l’anglès i mai he deixat d’estudiar-lo. Aquest serà el meu segon any com a coordinadora del centre de T&T.” La Júlia és Coordinadora del centre Hospitalet T&T.

 • Berta

  Berta

  "Hola! Sóc la Berta, la coordinadora del centre de Babies&Kids. Sóc mestra d’educació primària, formada en educació emocional. Vaig entrar en contacte amb Kids&Us fa 8 anys, quan vaig començar a treballar en un dels seus centres com a monitora de casals i després com a mestra i coordinadora. A més a més, vaig fer de tutora de 5è i 6è de Primària i de mestra d’anglès en una escola de Barcelona durant 5 anys. Fa dos anys em vaig incorporar a l’equip de Kids&Us L’Hospitalet amb moltes ganes de començar una nova etapa i acompanyar als nens i nenes i a les famílies en el seu aprenentatge de l’anglès." La Berta és coordinadora acadèmica a Kids&Us Hospitalet.

 • Irene

  Irene

  “Hola! Em dic Irene i sóc de Barcelona, tot i que considero Irlanda la meva segona casa, ja que hi vaig estar vivint fent d’”au pair”. He estudiat el grau d’Estudis Anglesos a la UB (Filologia Anglesa) mentre donava les meves primeres classes d’anglès. També he fet de monitora i “teacher” a colònies i casals d’estiu en anglès. Gràcies a aquestes experiències, vaig poder conèixer més de prop el procés d’aprenentatge d’una segona llengua en nens i nenes, així com la importància de fomentar la seva motivació. A part de l’anglès, la música és la meva altra gran passió, així que em fa molta il·lusió poder compaginar la feina de “teacher" amb els meus estudis de música i cant. Sóc una persona alegre, tranquil·la, molt curiosa i altruista, i sempre em pots trobar cantant alguna cançó! Tinc moltes ganes de treballar a Kids&Us i de poder ser part dels primers passets dels vostres fills i filles amb l’anglès. See you soon!” La Irene és professora de Mousy, Linda i Emma a Kids&Us L’Hospitalet.

 • Cristina

  Cristina

  “Hola! Sóc la Cristina i sóc de Barcelona tot i que he viscut a Londres, Noruega i Tailàndia. Sóc psicòloga i una apassionada dels nens, dels gats i de viatjar. He treballat en llars d'infants i en casals d'estiu. Després de 10 anys en el món de les multinacionals, aquest any ho vaig deixar tot i vaig anar a Tailàndia a ensenyar anglès a nens i nenes de primària. Allà vaig veure que aquest era el camí professional que volia seguir i estic molt contenta de poder formar part de l’equip Babies&Kids d'aquest curs 2019-2020!” La Cristina és professora de Sam, Emma i Oliver a Kids&Us L’Hospitalet.

 • Sofia

  Sofia

  "Hola! Sóc la Sofia, tinc 23 anys i m'he graduat en Ciències Polítiques. Actualment visc a Barcelona, tot i que des dels 16 anys he tingut l'oportunitat de viure a Irlanda, Alemanya i Grècia. M'agrada molt viatjar, aprendre llengües sempre ha estat el meu fort i em considero una persona molt sociable. En les meves estades a l'estranger he treballat d'au-pair i de voluntària amb organitzacions que treballaven amb joves; amb aquestes experiències vaig descobrir que em volia dedicar a l'àmbit de l'educació. Des de setembre he estat treballant a Kids&Us, on desitjo que els meus alumnes gaudeixin tant aprenent anglès com jo ensenyant-ne!" La Sofia és professora de Sam, Emma i Oliver a Kids&Us L'Hospitalet.

 • Queralt

  Queralt

  “Hola! Em dic Queralt. Sóc estudiant de psicologia i vull dedicar-me a la psicologia de l’educació, especialment amb infants. Des de petita he estat molt interessada en aprendre idiomes i poder viatjar sense tenir problemes per comunicar-me. Solia passar moltes tardes escoltant música en anglès i traduint-ne la lletra, i així vaig anar adquirint molt vocabulari. Crec que la millor manera d’aprendre és divertint-nos en el procés, així que faré tot el que pugui perquè els vostres fills aprenguin mentre ens ho passem bé!” La Queralt és professora d'Oliver i Marcia a Kids&Us L’Hospitalet.

 • Marta

  Marta

  " Hola! Em dic Marta i sóc de Barcelona, tot i que l’últim any i mig he viscut i estudiat a Londres. Mentre completava els meus estudis d'humanitats i sociologia, vaig fer d’educadora en una escola infantil i de voluntària en dues ONG, a Barcelona i a Guatemala. Gràcies a aquestes experiències vaig decidir que en el futur em volia dedicar al món de l’educació. A més, el meu hobby principal és aprendre idiomes! Des que vaig néixer, no recordo cap moment en que no estigués aprenent una nova llengua: el francès des dels 3 anys a l’escola, l’anglès a les tardes, l’alemany quan vaig començar la universitat, i ara, l’italià! Crec que per ensenyar una llengua és necessari conèixer de primera mà el procés d’aprenentatge, i tinc moltíssimes ganes d’utilitzar tot el que sé per ensenyar als més petits a les aules de Kids&Us. Per a mi, aprendre un idioma és créixer com a persona i descobrir un nou món i això és el que vull transmetre als alumnes: aprendrem l'anglès sense esforç mentre creixem, descobrim coses noves i ens divertim junts!" La Marta és professora d'Oliver i Pam&Paul a Kids&Us L'Hospitalet.

 • Natàlia

  Natàlia

  “Hello! Em dic Natàlia, tinc 22 anys i vaig néixer a Ciutadella de Menorca. Aquest serà el meu quart any vivint a Barcelona, ja que estic estudiant Llengües Aplicades a la Universitat Pompeu Fabra, que consisteix en una mescla de lingüística i traducció a 4 llengües: català, castellà, anglès i Llengua de Signes Catalans. Vaig néixer en una família trilingüe, català (menorquí) i castellà per part del meu pare, i anglès de la meva mare. Aquest any serà el meu segon any treballant a Kids&Us, però d’ençà que tinc 13 anys he donat classes d’anglès a molts nens i nenes de diferents nivells i edats. A les meves classes de repàs sempre he intentat que els nens aprenguin a base de diversió, amb jocs, cançons, parlant sobre el nostre dia, i sobretot repetint les coses les vegades que calguin. Per això estic contenta de poder treballar en una escola on el més important és la felicitat dels nens i que amb els anys puguin tenir una base d’anglès bona i sobretot correcte.” La Natàlia és professora de Marcia i Pam&Paul a Kids&Us L’Hospitalet.

 • Jordina

  Jordina

  “Hola! Em dic Jordina i sóc graduada en Traducció i Interpretació amb l’anglès com a primera llengua. Des de petita m’ha agradat molt l’anglès i m’he submergit en la llengua per poder assolir un bon nivell. Tinc experiència fent classes d’extraescolar a diferents nivells i edats i també soc monitora de lleure. A més, he tingut la gran sort de poder ensenyar anglès a nens i nenes d’Indonèsia i de Sud-àfrica quan vaig estar fent de voluntària en aquests països. Aquest serà el meu primer any a Kids&Us L’Hospitalet T&T i tinc moltes ganes d’aportar els meus coneixements i experiència als meus alumnes, així com d’aprendre i passar una bona estona amb ells i elles.” La Jordina és professora de Ben&Brenda, Animal Planet 1 i Animal Planet 2 a Kids&Us L’Hospitalet T&T.

 • Josie

  Josie

  “Hola, em dic Josie, sóc del sud d'Anglaterra i aquest serà el segon any que treballo a Kids&Us l’Hospitalet, tot i que també tinc experiència ensenyant amb la metodología en altres centres. Pel matí escric la meva tesi doctoral sobre el cinema de ciència ficció — en anglès, és clar!” La Josie és professora de Ben&Brenda, Animal Planet 1 i Animal Planet 2, així com dels cursos de preparació de l'Advanced, a Kids&Us L’Hospitalet T&T.

 • Isabel

  Isabel

  “Hola! Sóc la Isabel i sóc de Tenerife. He estudiat Filologia Hispànica i Filosofia, tot i que l’anglès sempre ha format part de la meva vida, igual que el teatre! Durant uns anys vaig impartir classes de teatre en campaments d’immersió lingüística que organitzava una acadèmia d’idiomes de les illes. Ens passàvem els estius creant funcions en anglès amb nens i nenes de totes les edats. Va ser aleshores que vaig aprendre diferents maneres d’ensenyar anglès a través de tècniques de teatre i del desenvolupament artístic dels alumnes. He vingut a Barcelona per estudis i serà el meu primer any a Kids&Us, on podré fer una cosa que m’encanta: ensenyar.” La Isabel és professora de Ben&Brenda, Animal Planet 1 i Fairy Tales 1 a Kids&Us L’Hospitalet T&T.

 • Rosie

  Rosie

  "Em dic Rosie i vinc de Letònia. Els nens han estat sempre una gran part de la meva vida, ja que vinc d'una gran família on tinc germans menors, nebots i cosins. Sóc molt apassionada de les llengües i les cultures, per això vaig optar per estudiar Llengües i Literatura Moderna a la Universitat de Barcelona. Vaig aprendre anglès gràcies a l'oportunitat d'assistir al Batxillerat Internacional a Dinamarca i, des d'aleshores, em vaig adonar de la utilitat d'aprendre llengües quan ets jove. Sóc una persona amable, responsable i viva que està sempre disposada a aprendre i provar coses noves. Sento que ensenyar a infants i joves treu el millor de mi i estic agraïda de tenir aquesta gran oportunitat per poder compartir el meu coneixement amb ells!" La Rosie és professora d’Animal Planet 2, Fairy Tales 1 i Fairy Tales 2a Kids&Us Hospitalet T&T.

 • Mila

  Mila

  “Hola, em dic Mila i sóc de Polònia. Vaig començar a ensenyar anglès quan vaig acabar els meus estudis de postgrau per a traductors d’anglès certificats i em vaig mudar a Colòmbia per fer les pràctiques. Vaig estar treballant en una escola i vaig gaudir molt ensenyant a nens i a adolescents. M’agrada parlar amb la gent i conèixer d’altres cultures i idiomes, i és per això que he viscut en 5 països diferents. Estic molt contenta de començar el meu segon curs a Kids&Us.” La Mila és professora de First B2, Fairy Tales 2 i Mysteries 1 a Kids&Us L'Hospitalet T&T.

Compartiu-ho >