Kids&Us Hospitalet

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

 • Mireia

  Mireia

  Sóc la Mireia, la directora de Kids&Us Hospitalet i Kids&Us Hospitalet T&T. He treballat a Kids&Us Granollers des de 2011; primer com a professora, després com a coordinadora i, finalment, com a directora. Sóc sociòloga i geògrafa de formació, però la meva feina sempre ha estat lligada a l’educació dels més joves. Anteriorment he treballat en associacions juvenils i escoles, així com realitzant tasques d’investigació i avaluació educativa. Aprofito per donar-vos la benvinguda al nou curs 2020-21 i us agraeixo la confiança dipositada en nosaltres.

 • Cecilia

  Cecilia

  "Hola! Em dic Cecilia, soc d'Argentina però visc a Barcelona des de fa tres anys. Vaig estudiar fotografia i actualment em dedico a això també. Ja des de petita em vaig interessar molt pels idiomes, vaig anar a un col·legi bilingüe i des de fa quatre anys que sóc professora d'anglès per a nens i adults. També vaig treballar com a coordinadora i professora a Kids&Us Sabadell i Rubí. M'encanta viatjar, el cine, la gastronomia i els gats. Estic molt contenta de poder ser part de l'equip de Kids&Us Hospitalet i estaré encantada de conéixer-vos!" La Cecília és la coordinadora de L'Hospitalet.

 • Júlia

  Júlia

  “Hola, em dic Júlia. He estudiat el grau de direcció de cinema. Quan tenia 15 anys els meus pares em van oferir la possiblitat de passar 3 mesos a Irlanda amb una família local. Des de llavors, em vaig enamorar de l’anglès i mai he deixat d’estudiar-lo. Aquest serà el meu tercer any com a coordinadora del centre de T&T.” La Júlia és Coordinadora del centre Hospitalet T&T.

 • Josie

  Josie

  “Hola, em dic Josie, sóc del sud d'Anglaterra i aquest serà el tercer any que treballo a Kids&Us l’Hospitalet, tot i que també tinc experiència ensenyant amb la metodología en altres centres. Pel matí escric la meva tesi doctoral sobre el cinema de ciència ficció — en anglès, és clar!” La Josie és professora de Mysteries 1 i enguany farà de suport de coordinació al centre de Carrer Muns.

 • Lu

  Lu

  “Hola! Jo sóc la Lucía, tot i que tothom em diu Lu. Fa molts anys que estic vinculada al món de l'educació gràcies al cau, on he fet voluntariat durant sis anys. Tinc quatre anys d'experiència ensenyant anglès a totes les edats i nivells i, sincerament, m'encanta la meva feina. Tot i que vaig estudiar filologia russa i alemanya, tinc molt clar que el que m'agrada és l'educació i d'ençà que vaig acabar la carrera, he enfocat els meus passos cap a aquest món, sobretot cap a l'adquisició de segones llengües. De cara al futur, m'agradaria poder desenvolupar materials didàctics propis per ensenyar anglès a totes les edats.” La Lu és professora d’Oliver i Pam&Paul a Kids&Us l’Hospitalet.

 • Rosa

  Rosa

  "Hola! Sóc la Rosa i tinc 24 anys. Vaig néixer a Ciutadella de Menorca, però aquest serà el meu setè any vivint a Barcelona. M'hi vaig mudar per estudiar Biologia Humana, grau que vaig deixar pel de Mestra d'Educació Primària. Em vaig graduar el curs passat amb l'especialització d'anglès i estic molt contenta d'haver fet el canvi. Tot i que aquesta serà la primera vegada que treballo a Kids&Us, sóc monitora de lleure i a la carrera també he adquirit molta pràctica treballant amb infants. Espero amb moltes ganes l'inici de curs per poder conèixer-vos a tots!" La Rosa és professora de Sam i Emma a Kids&Us l'Hospitalet.

 • Moon

  Moon

  “Hola! Em dic Moon, tinc 23 anys i, tot i que sóc de Girona, fa anys que visc a Barcelona. He estudiat direcció escènica i dramatúrgia a l'Institut del Teatre i he fet del llenguatge la meva passió. Fa molts anys que estic en contacte amb l'educació i la llengua anglesa i segueixo aprenent i formant-me cada dia per a poder donar el millor de mi mateixa. Vaig viure uns mesos a Irlanda, lloc que estimo i on torno de tant en tant, treballant d'au pair i professora i crec que ha estat el lloc on més m'he format com a persona i docent. Sóc una noia alegre, sociable i amb moltes ganes d'implicar-me en els projectes en els quals crec. Sóc responsable i organitzada però sempre amb la premissa de passar-ho bé! El teatre és el meu pilar fonamental, però també sóc ballarina i maquilladora. Fa un any que formo part de la família Kids&Us i tinc ganes de seguir en ella molts més anys! A l'aula m'agrada crear un ambient segur on aprendre anglès lúdicament i submergir-se de ple en l'idioma.” La Moon és professora de Marcia i Pam&Paul a Kids&us L’Hospitalet.

 • Elisa

  Elisa

  "Hola! Em dic Eli i sóc una jove sevillana que emprèn una nova etapa a Barcelona, buscant continuar creixent com a persona i com a professional en l'àmbit de l'educació. Sóc graduada com a Tècnica Superior en Integració Social i sóc Mestra d'educació especial en potència, grau que cursaré en la Universitat de Barcelona. En les meves classes hi ha lloc per a tothom, prenent avantatge de les diferències de cadascun per a millorar sempre. L'anglès ha estat present en la meva vida des de ben petita, i conforme anava creixent, vaig anar veient en l'anglès un possible camí professional, per això, quan vaig tenir l'edat suficient, vaig començar a treballar en l'acadèmia on vaig estudiar. Ara emprenc aquesta nova etapa com a “Teacher Eli” a Kids&Us, acadèmia amb un gran model de treball que comparteixo gratament. Sempre en creixement!" L'Eli és professora de Emma i Oliver a Kids&Us l'Hospitalet.

 • Irene

  Irene

  “Hola! Em dic Irene i sóc de Barcelona, tot i que considero Irlanda la meva segona casa, ja que hi vaig estar vivint fent d’”au pair”. He estudiat el grau d’Estudis Anglesos a la UB (Filologia Anglesa) mentre donava les meves primeres classes d’anglès. També he fet de monitora i “teacher” a colònies i casals d’estiu en anglès. Gràcies a aquestes experiències, vaig poder conèixer més de prop el procés d’aprenentatge d’una segona llengua en nens i nenes, així com la importància de fomentar la seva motivació. A part de l’anglès, la música és la meva altra gran passió, així que em fa molta il·lusió poder compaginar la feina de “teacher" amb els meus estudis de música i cant. Sóc una persona alegre, tranquil·la, molt curiosa i altruista, i sempre em pots trobar cantant alguna cançó! Tinc moltes ganes de començar el meu segon any a Kids&Us i de poder ser part dels primers passets dels vostres fills i filles amb l’anglès. See you soon!” La Irene és professora de Mousy, Linda i Marcia Kids&Us L’Hospitalet.

 • Marta

  Marta

  “Hola, em dic Marta! Soc graduada en Comunicació Audiovisual i, a més d’encantar-me el cinema, vagi on vagi sempre porto un llibre a sobre. Amb 13 o 14 anys vaig passar unes setmanes a Naas, un poblet irlandès, amb una família d’allà. Des d’aleshores l’anglès m’acompanya arreu: he sigut Teaching Assistant, vaig fer un programa Erasmus en anglès a Dinamarca, i sempre veig les pel·lícules en versió original amb subtítols! Soc una persona curiosa, treballadora i disposada sempre a aprendre coses noves. Em fa molta il·lusió sumar-me a l’equip de Kids&Us i acompanyar els nens i nenes en el seu viatge amb l’anglès.” La Marta és professora de Fairy Tales 1 i 2 a Kids&Us l’Hospitalet T&T

 • Isabel

  Isabel

  “Hola! Sóc la Isabel i sóc de Tenerife. He estudiat Filologia Hispànica i Filosofia, tot i que l’anglès sempre ha format part de la meva vida, igual que el teatre! Durant uns anys vaig impartir classes de teatre en campaments d’immersió lingüística que organitzava una acadèmia d’idiomes de les illes. Ens passàvem els estius creant funcions en anglès amb nens i nenes de totes les edats. Va ser aleshores que vaig aprendre diferents maneres d’ensenyar anglès a través de tècniques de teatre i del desenvolupament artístic dels alumnes. He vingut a Barcelona per estudis i serà el meu segon any a Kids&Us, on podré fer una cosa que m’encanta: ensenyar.” La Isabel és professora de Fairy Tales 1 y Fairy Tales 2 a Kids&Us L’Hospitalet T&T.

 • Rosie

  Rosie

  "Em dic Rosie i vinc de Letònia. Els nens han estat sempre una gran part de la meva vida, ja que vinc d'una gran família on tinc germans menors, nebots i cosins. Sóc molt apassionada de les llengües i les cultures, per això vaig optar per estudiar Llengües i Literatura Moderna a la Universitat de Barcelona. Vaig aprendre anglès gràcies a l'oportunitat d'assistir al Batxillerat Internacional a Dinamarca i, des d'aleshores, em vaig adonar de la utilitat d'aprendre llengües quan ets jove. Sóc una persona amable, responsable i viva que està sempre disposada a aprendre i provar coses noves. Sento que ensenyar a infants i joves treu el millor de mi i estic agraïda de tenir aquesta gran oportunitat per poder compartir el meu coneixement amb ells!" La Rosie és professora de Fairy Tales 2 i Mysteries 1 a Kids&Us Hospitalet T&T.

 • Emma

  Emma

  “Hola! Em dic Emma i tinc vint-i-dos anys. Encara que soc de Menorca, ja fa cinc anys que visc a Barcelona. Soc graduada en Llengües Aplicades per la Universitat Pompeu Fabra i actualment estic estudiant un Màster en Edició Digital, per poder ser editora de llibres. El meu camí amb l’anglès comença des de ben petita, i fins ara encara, no l'he deixat d’estudiar. A més, durant el meu segon any de carrera vaig tenir l’oportunitat d’anar a viure a Anglaterra a estudiar Modern Languages a la Universitat de Southampton, cosa que va combinar dues de les meves passions: viatjar i l’anglès. Sempre he treballat com a professora d’anglès, tant per compte propi com en acadèmies de repàs, així que estic contenta de poder incorporar-me a l’equip de Kids&Us i compartir les meves experiències i coneixements amb tots vosaltres!” L’Emma és professora de Fairy Tales 2 i The Future 1 a Kids&Us l’Hospitalet T&T

 • Queralt

  Queralt

  “Hola! Em dic Queralt. Sóc estudiant de psicologia i vull dedicar-me a la psicologia de l’educació, especialment amb infants. Des de petita he estat molt interessada en aprendre idiomes i poder viatjar sense tenir problemes per comunicar-me. Solia passar moltes tardes escoltant música en anglès i traduint-ne la lletra, i així vaig anar adquirint molt vocabulari. Crec que la millor manera d’aprendre és divertint-nos en el procés, així que faré tot el que pugui perquè els vostres fills aprenguin mentre ens ho passem bé!” La Queralt és professora d'Animal Planet 2 a Kids&Us L’Hospitalet T&T.

 • Natàlia

  Natàlia

  “Hello! Em dic Natàlia, tinc 23 anys i vaig néixer a Ciutadella de Menorca. Aquest serà el meu cinquè any vivint a Barcelona, ja que estic estudiant Llengües Aplicades a la Universitat Pompeu Fabra, que consisteix en una mescla de lingüística i traducció a 4 llengües: català, castellà, anglès i Llengua de Signes Catalans. Vaig néixer en una família trilingüe, català (menorquí) i castellà per part del meu pare, i anglès de la meva mare. Aquest any serà el meu quart any treballant a Kids&Us, però d’ençà que tinc 13 anys he fet classes d’anglès a molts nens i nenes de diferents nivells i edats. A les meves classes de repàs sempre he intentat que els nens aprenguin a base de diversió, amb jocs, cançons, parlant sobre el nostre dia, i sobretot repetint les coses les vegades que calguin. Per això estic contenta de poder treballar en una escola on el més important és la felicitat dels nens i que amb els anys puguin tenir una base d’anglès bona i sobretot correcte.” La Natàlia és professora de Mysteries 2 i The Future 1 a Kids&Us L’Hospitalet T&T.

 • Marina

  Marina

  "Hey! Sóc la Marina, i sóc de Barcelona! He estudiat el grau d'Estudis Anglesos a la UB, i ara mateix estic estudiant un Màster de Traducció Especialitzada. Fa molts anys que estic vinculada al món de l'esport, específicament del béisbol i el sóftbol, havent tingut experiències internacionals molt bones que m'han dut a poder practicar l'anglès a l'estranger amb gent d'arreu del món, i també he sigut entrenadora de diversos equips infantils de vàries edats. Ara, a través de Kids&Us, espero poder continuar motivant els nens i nenes en un àmbit que m'apassiona, el de l'anglès, per a que tots ens ho puguem passar d'allò més bé a cada classe!" La Marina és professora de Ben&Brenda i Animal Planet 1 a Kids&Us l'Hospitalet T&T

 • Jordina

  Jordina

  “Hola! Em dic Jordina i sóc graduada en Traducció i Interpretació amb l’anglès com a primera llengua. Des de petita m’ha agradat molt l’anglès i m’he submergit en la llengua per poder assolir un bon nivell. Tinc experiència fent classes d’extraescolar a diferents nivells i edats i també soc monitora de lleure. A més, he tingut la gran sort de poder ensenyar anglès a nens i nenes d’Indonèsia i de Sud-àfrica quan vaig estar fent de voluntària en aquests països. Aquest serà el meu segon any a Kids&Us L’Hospitalet T&T i tinc moltes ganes d’aportar els meus coneixements i experiència als meus alumnes, així com d’aprendre i passar una bona estona amb ells i elles.” La Jordina és professora d'Animal Planet 1 i Animal Planet 2 a Kids&Us L’Hospitalet T&T.

 • Mireia C

  Mireia C

  “Hola! Em dic Mireia, tinc 26 anys i soc de Barcelona. Em vaig graduar en Estudis Literaris a la Universitat de Barcelona, i durant la carrera em vaig enamorar de la literatura anglesa i de l’idioma. Quan vaig acabar me’n vaig anar a fer un màster a Anglaterra i vaig veure clar que volia que l’anglès seguís formant part de la meva vida. Volia llegir-lo, parlar-lo i també ensenyar-lo. Vaig tornar a Barcelona i vaig començar a fer de professora i a traduir textos teatrals. Dues experiències fantàstiques. Actualment estudio Direcció escènica i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre i ho compagino amb tasques de traducció. El teatre és la meva altra gran passió. Soc una persona molt entregada i m’implico amb moltes ganes en tots els projectes que emprenc. Soc treballadora i responsable i busco sempre crear un bon ambient de treball en què la gent se senti còmoda i molt a gust. M’agrada que a les classes aprendre i passar-ho bé sigui sempre compatible, i que l’aula sigui un lloc on tothom pugui aprendre de tothom.” La Mireia és professora de Ben&Brenda a Kids&Us l’Hospitalet.

Compartiu-ho >